wethouders voorne putten op dak met zonnepanelen

De vijf gemeenten op Voorne-Putten zetten zich in om het gebruik en opwekken van duurzame energie te stimuleren. Daarom doen zij mee met grootschalige groepsaankoop van zonnepanelen. De gemeenten hebben daarvoor een samenwerkingsovereenkomst met iChoosr ondertekend.

24 gemeenten in Zuid-Holland doen mee

Totaal 24 Zuid-Hollandse gemeenten doen mee met de actie. iChoosr verzorgt de  grootschalige groepsaankoop zonnepanelen in Zuid-Holland onder de naam SamenZonneEnergie. Via deze groepsaankoop is het mogelijk om een compleet zonnepanelensysteem tegen een scherpe prijs aan te schaffen en hiermee bij te dragen aan een groener milieu.

De groepsaankoop

Hoe meer mensen zich inschrijven voor de groepsaankoop, des te scherper wordt de prijs. Geïnteresseerden kunnen zich van 30 september tot en met 30 oktober gratis en vrijblijvend inschrijven op de website www.SamenZonneEnergie.nl. Op 31 oktober vindt de veiling plaats onder gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. De deelnemers ontvangen vrijblijvend een persoonlijk aanbod van de leverancier die de scherpste prijs biedt.

Installateurs

Bij de installatie van de zonnepanelen worden indien mogelijk lokale installateurs betrokken. Installateurs die interesse hebben in onderaannemerschap kunnen zich inschrijven via www.ichoosr.com/leveranciers. De biedende leveranciers ontvangen de gegevens van ingeschreven installateurs, en kunnen deze mogelijk benaderen met een voorstel tot samenwerking in het kader van deze groepsaankoop.

Resultaten SamenZonneEnergie

In totaal heeft SamenZonneEnergie ruim 50.000 zonnepanelen op Nederlandse daken gerealiseerd. De eerste actie in Zuid-Holland heeft bijna 10.000 zonnepanelen opgeleverd in de provincie.